Vi nordmenn er verdenstoppen når det gjelder kaffe-drikking og is-spising! Hva kan vel bli mer uimotståelig enn en kombinasjon av de to – is og kaffe i ett! 0 Vi kunne nesten ha kalt denne isen for tiramisu-is, men...
Vaniljeis er en vinner hos de fleste og passert fint som dessert med utallige tilbehør! Den passer blant annet perfekt til en mørk og kraftig sjokoladekake med friske bær. Smaken er fyldig, mindre søt og med en...
KROKAN
Krokan er en gammel klassikker. Vi lager krokan selv av mandler, sukker og bittelitt salt! Saltet gir et lite piff og kontrast til det søte.
Ingredienser: Melk, sukker, eggeplomme, Krokan (Sukker,...
JORDBÆR
I jordbærisen bruker vi jordbærsyltetøy fra Askim Frukt- og Bærpresseri. Dette gir en naturlig farge og frisk smak av jordbær.
Ingredienser: Melk, Jordbærsyltetøy (jordbær, sukker, karrageenan,...